Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 12 APRILIE

BILETUL ZILEI BETCASH – 12 APRILIE

de Cosmin Tataru

Un meci de baschet din Romania intre o echipa a Timisoarei care ii place sa marcheaze mult dar care si primeste puncte fara numar iar avand in vedere adversarul care va castiga fara emotii partida cu siguranta vom vedea si multe puncte.

Din handbal am ales 2 un meci din Danemarca playoff unde joaca o echipa GOG care o stim si din liga campionilor ca unde joaca se marcheaza foarte mult.

Din calificarile pentru mondiale joc pe Portugalia Romania peste la goluri deoarce calificari este deja jucata si cred ca vom vedea un meci foarte deschis unde vom vedea multe goluri cu siguranta.

Din Franta liga a doua am ales sa joc toate cele 3 meciuri ca isi vor acoperi liniile de goluri deoarce este un campionat de multe goluri unde toate echipele care joaca astazi sunt echipe de over si consider ca vom le bifa fara mari emotii si sper ca si biletul la fel.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More