Acasa Biletul Zilei BILETUL ZILEI BETCASH – 11 APRILIE

BILETUL ZILEI BETCASH – 11 APRILIE

de Cosmin Tataru

Din nou 6 meciuri si o cota putin peste 20 ne-a iesit pe care speram sa o bifam pentru ca de cateva zile suntem foarte aproape si pierdem la limita mereu.
Din handbal am ale pregatit 2 meciuri,Kadetten contra nemtilor de Fuchse Berlin intr-un duel din sferturile European League unde consider ca vom vedea multe goluri si un meci intre cele mai bune echipe de goluri din punctul meu de vedere din Franta liga a doua.

La fotbal o sa mizam pe 2 meciuri de goluri, unul din Arabia Saudita si unul din Norvegia liga a doua, meciuri pe care teoretic nu ar trebui sa avem emotii in a le bifa.

La tenisul am ales sa merg pe un duel foarte echilibrat care se joaca intre Hubert Hurkacz si Jack Draper unde avem probabilitate mare de 3 seturi dar si de seturi cu prelungri dupa cum ii stim pe amandoi jucatori chiar daca este zgura si sa bifam aceasta linie de 22.5 game-uri pe care am ales-o, si un meci din Challeger Spilt unde vom miza pe favoritul colegelui nostru Chirurgul si anume pe tanarul DIno PRIZMIC ca isi va castiga partida.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More