Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 26.04.2021

Biletul Zilei 26.04.2021

de Marian BC

Biletul Zilei 26.04.2021 ne aduce o selectie de cinci pronosticuri din 4 ligi diferite, la o cota totala de 5.23.

Leicester – Crystal Palace

In aceasta seara Leicester are ocazia de a se distanta de pozitia din clasament ce o poate scoate in afara zonei de Champions League, datorita victoriei celor de la Chelsea in meciul cu cei de la West Ham.

Leicester are 8 victorii, un egal si 7 infrangeri in cele 16 meciuri disputate pe teren propriu, si un total de 59 de puncte. Cu o victorie astazi, „vulpile” nu numai ca se distanteaza fata de West Ham la 7 puncte, ci se si apropie la 5 puncte de Manchester United cu 5 etape inainte de final.

Crystal Palace pare a fi absolvita de grijile retrogradarii, fiind la o distanta de 11 puncte fata de locul 18.

Media de goluri marcate in meciurile in care Leicester a fost gazda este de aproximativ 3 goluri pe meci, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Crystal Palace a fost oaspete este de 2.93 goluri pe meci.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 26.04.2021 este: Leicester sau egal & peste 1.5 goluri in meci la o cota de 1.42.

Eibar – Real Sociedad

Media de goluri marcate in meciurile in care Eibar a fost gazda este de 1.73 goluri pe meci, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care bascii au fost oaspecti este de 2.4 goluri.

Acest meci este cam singura sansa pentru Eibar de a mai spera ca se poate mentine in La Liga, in timp ce Sociedad printr-o victorie ar putea profita de pasii gresiti facuti de catre urmaritoarele Villarreal si Betis Sevilla. 9 din ultimele 10 meciuri directe dintre cele doua echipe ne-au adus cel putin doua goluri marcate.

Ma astept la un meci deschis unde Eibar are ca si varianta doar victoria si cred ca vom vedea cateva goluri marcate.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 25.04.2021 este: Peste 1.5 goluri in meci la o cota de 1.38.

Torino – Napoli

Media de goluri marcate in meciurile in care Torino a fost gazda este de 3.26, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Napoli a fost oaspete este de fix 3 goluri pe meci.

Torino trebuie sa profite de infrangerile celor de la Parma si Benevento, pentru a se distanta de zona rosie a clasamentului, in timp ce Napoli are ocazia sa o egaleze pa puncte (66) pe Juventus, cu o victorie in seara asta. 8 din ultimele 10 partide directe s-au incheiat cu cel putin doua goluri marcate.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 25.04.2021 este: 2 – 5 goluri marcate in meci la o cota de 1.31.

Lazio – AC Milan

Cel mai interesant meci al zilei si al etapei din Serie A este confruntarea data de aceste doua echipe.

Media de goluri marcate in meciurile in care Lazio a fost gazda este de 3.2 goluri pe meci, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Milan a fost oaspete este de 3 goluri pe meci.

Lazio a marcat cel putin un gol in toate cele 15 meciuri disputate pe teren propriu si a primit cel putin un gol in 11 dintre acestea. De partea cealalta, AC Milan a marcat cel putin un gol in 14 din cele 15 meciuri disputate in deplasare si au primit cel putin un gol in 11 dintre acestea. 8 din ultimele 10 partide disputate intre cele doua echipe au avut ambele echipe trecute pe tabela de scor sau au avut minim 3 goluri marcate.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 25.04.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.36.

Benfica – Santa Clara

Benfica trebuie sa profite de infrngerea celor de la Braga si sa se distanteze de acestia si in acelasi timp sa puna presiune pe cei de la FC Porto.

Benfica are 10 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri in cele 14 meciuri disputate acasa, unde media de goluri marcate este de 2.42.

Media de goluri marcate in meciurile disputate in deplasare ale celor de la Santa Clara este de 2.28 goluri/meci.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 25.04.2021 este: Benfica casitiga meciul & peste 1.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.52.

Recapitulare selectii Biletul zilei 25.04.2021:

  • Leicester – Crystal Palace – 1X & Peste 1.5 goluri @1.40
  • Eibar – Real Sociedad – Peste 1.5 goluri @1.38
  • Torino – Napoli – 2 – 5 goluri @1.31
  • Lazio – AC Milan – GG sau 3+ @1.36
  • Benfica – Santa Clara – 1 & Peste 1.5 goluri @1.52

Cota totala Biletul Zilei 25.04.2021: 5.23

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More