Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 25.04.2021

Biletul Zilei 25.04.2021

de Marian BC

Biletul Zilei 25.94.2021 este compus din patru pronosticuri, din 3 ligi diferite la o cota totala de 4.66.

Leipzig – Stuttgart

Media de goluri marcate in meciurile in care Leipzig a fost gazda este de 2.4 goluri pe meci, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Stuttgart a fost oaspete este de 3.53.

Leipzig trebuie sa profite de infrangerea celor de la Wolfsburg si sa isi betoneze pozitia a doua in Bundesliga, in timp ce Stuttgart este o echipa fara obiectiv, fiind absolvita de grijile retrogradarii. Ma astept la un meci deschis unde niciuna din echipe nu are ceva de pierdut si asta ar insemna ca ar trebui sa avm goluri marcate.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 25.04.2021 este: Peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.47.

Fiorentina – Juventus

Media de goluri marcate in meciurile in care Fiorentina a fost gazda este de 2.75, in timp ce medie de goluri marcate in meciurile in care Juventus a fost oaspete este de 2.86.

Fiorentina a marcat cel putin un gol in 13 din cele 16 meciuri disputate pe teren propriu si a primit cel putin un gol in 12 dintre aceste meciuri. De partea cealalta, Juventus a marcat cel putin un gol in 12 din cele 15 meciuri disputate in deplasare si au primit cel putin un gol in 13 dintre acestea.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 25.04.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.44.

Atalanta – Bologna

Lupta pentru locul 2 din Serie A este foarte stransa si implica patru echipe, despartite de doar 3 puncte. Tot pentru locul 2 se lupta si Atalanta, care din surpriza campionatului italian devine o certitudine.

Media de goluri marcate in meciurile in care Atalanta a fost gazda este de 4.12, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Bologna a fost oaspete este de 2.43. Atalanta are 10 victorii, 3 egaluri si 3 infrangeri in cele 16 meciuri disputate pe teren propriu. Bologna are 3 victorii, 4 egaluri si 9 infrangeri in cele 16 meciuri disputate in deplasare.

Atalanta trebuie sa invinga pentru a ramane in cursa pentru locul 2 din Serie A, in timp ce Bologna este scapata de grijile retrogradarii si nu cred ca si-au propus ceva de la aceasta partida.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 25.04.2021 este: Atalanta castiga meciul & peste 1.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.42.

Lugano – Servette

Media de goluri marcate in meciurile in care Lugano a fost gazda este de 2.13, in timp ce media de goluri in care Servette a fost oaspete este de 2.4.

Lugano a marcate cel putin un gol in 11 din cele 15 partide disputate pe teren propriu si au incasat cel putin un gol in 10 dintre acestea. De partea cealalta, Servette a marcat cel putin un gol in 9 din cele 15 partide disputate in deplasare si au primit cel putin un gol in 12 dintre acestea.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 25.04.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.55.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More