Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 24.04.2021

Biletul Zilei 24.04.2021

de Marian BC

Biletul Zilei 24.04.2021 ne aduce o selectie de patru pronosticuri din trei competitii diferite, la o cota totala de 4.61.

Liverpool – Newcastle

Liverpool nu trece printr-o forma foarte buna in acest sezon si daca in sezonul trecut a fost incununata drept regina a Angliei, anul acesta se zbate pentru a prinde un loc de Champions League, fiind la doua puncte distanta de Chelsea, ocupanta locului 4.

Liverpool trebuie sa invinga astazi, avand in vedere ca Chelsea si West Ham au meci direct, iar in cazul unei victorii a cormoranilor, acestia vor ajunge cel putin pe locul 5. In acelasi timp, Newcastle pare a fi lipsita de griji, fiind la 8 puncte distanta de zona rosie a clasamentului din Premier League.

Media de goluri in meciurile in care Liverpool a fost gazda este de 2.68, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Newcasle a fost oaspete este de 2.43. 8 din ultimele 10 meciuri direcle disputate pe Anfield s-au terminat cu o victorie a gazdelor in care au marcat cel putin doua goluri.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 24.04.2021 este: Liverpool castiga si peste 1.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.40.

West Ham – Chelsea

Capul de afis al acestei etape este confruntare dintre aceste doua echipe, reprezentand duelul dintre locul 4 si locul 5.

West Ham este cu siguranta surpriza acestui sezon, in timp ce Chelsea are si ea un sezon bun, fiind pe locul 4 in Premier League si totodata in semifinalele UCL.

Media de goluri marcate in meciurile in care West Ham a fost gazda in acest sezon este de aproximativ 3 goluri pe meci, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Chelsea a fost oaspete este de 2.37.

West Ham a marcat cel putin un gol in 15 din cele 16 meciuri disputate pe teren propriu si au primit cel putin un gol in 11 dintre acestea. De partea cealalta, Chelsea a marcat cel putin un gol in 12 din cele 16 partide disputate in deplasare si a primit cel putin un gol in 9 dintre acestea.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 24.04.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.60.

Lausanne – Basel

Media de goluri marcate in meciurile in care Lausanne a fost gazda in acest sezon este de aproximativ 3 goluri pe meci, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Basel a fost oaspete este tot de 3 goluri pe meci.

Lausanne a marcat cel putin un gol in 11 din cele 15 meciuri disputate pe teren propriu si au primit cel putin un gol in 12 dintre acestea. De partea cealalta, Basel a marcat cel putin un gol in 11 din cele 15 partide disputate in deplasare si a primit cel putin un gol in 14 dintre acestea.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 24.04.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.40.

Wolfsburg – Dortmund

Cel mai important meci din Bundesliga din cadrul acestei etape este dat de aceste doua echipe, miza fiind un loc de Champions League in sezonul urmator.

Wolfsburg a marcat cel putin un gol in 11 din cele 13 partide disputate pe teren propriu si a primit cel putin un gol in 6 dintre acestea. De partea cealalta, Dortmund a marcat cel putin un gol in 14 din cele 16 deplasari si a primit cel putin un gol in 12 dintre acestea.

Va fi un meci de care pe care, in care Dortmund trebuie sa atace inca din primul minut, pentru a mai putea spera la un loc de UCL in sezonul viitor.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 24.04.2021 este: Ambele echipe marcheaza la o cota de 1.47.

Recapitulare selectii Biletul zilei 24.04.2021:

  • Liverpool – Newcastle – 1 & Peste 1.5 goluri @1.40
  • West Ham – Chelsea – GG sau 3+ @1.60
  • Lausanne – Basel – GG sau 3+ @1.40
  • Wolfsburg – Dortmund – GG @1.47

Cota totala Biletul Zilei 24.04.2021: 4.61

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More