Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 14.03.2021

Biletul Zilei 14.03.2021

de Marian BC
Biletul Zilei 14.07.2021

Biletul Zilei 14.03.2021 ne aduce 4 pronosticuri din Premier League, Ligue 1 si Bundesliga, la o cota totala de 4.91.

Leicester – Sheffield United

Leicester si-a incheiat de curand activitatea pe plan european si acum se poate concentra doar pe rezultatele din Premier League, unde se lupta pentru obtinerea unui loc care sa ii asigure prezenta in grupele Champions League in sezonul viitor.

Sheffield cred ca s-a resemnat cu privire la mentinerea in primul esalon din Anglia si urmaresc abordarea urmatorului sezon de Championship. Acestia ocupa ultimul loc, cu 14 puncte, la 12 puncte distanta de primul loc ce asigura o noua prezenta in Premier League in sezonul viitor.

In cele 13 meciuri disputate pe teren propriu, Leicester a inregistrat 6 victorii, 6 infrangeri si un singur egal, iar media de goluri marcate pe meci avand-o pe Leicester gazda este 3 goluri.

Sheffield are doar 4 puncte acumulate in cele 13 deplasari, inregistrand doar o victorie, un egal si 11 infrangeri. Media de goluri marcate in meciurile in care Sheffield a fost oaspete este de 2.23.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 14.03.2021 este: Leicester sau egal si peste 1.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.47.

Monaco – Lille

Derby-ul etapei a 29-a din Franta ne aduce fata in fata ocupanta locului 4 si liderul la zi al Ligue 1.

Ambele echipe trec printr-o forma foarte buna si cu siguranta ambele isi doresc sa speculeze un sezon mai nefast al celor de la PSG, spre a produce marea surpriza din campionatul Frantei: detronarea miliardelor de euro ale seicilor de la Paris. Egalul nu avantajeaza niciuna din echipe, deoarece Monaco ar ramane tot la 7 puncte fata de locul 1 cand mai sunt de jucat 9 etape, in timp ce pentru Lille, un egal ar insemna pierderea locului 1 daca PSG castiga in seara aceasta.

Toate meciurile disputate de Monaco acasa (14) din acest sezon ne-au adus cel putin 2 goluri marcate, ducand la o medie de 3.5 goluri pe meci. Totodata, 10 din cele 13 deplasari ale celor de la Lille ne-au adus cel putin doua goluri marcate in meci, ducand la o medie de 2.61 goluri. 8 din ultimele 10 confruntari directe s-au terminat cu minim doua goluri marcate.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 14.03.2021 este: Peste 1.5 goluri in meci la o cota de 1.42.

Stuttgart – Hoffenheim

Etapa a 25-a din Bundesliga ne aduce un meci extrem de interesant de la jumatatea clasamentului.

Ambele echipe spera sa mai prinda un loc care sa le asigure o prezenta europeana in sezonul viitor, astfel incat, egalul nu avantajeaza pe niciuna din echipe.

Media de goluri marcate in toate meciurile celor de la Stuttgart este de 3.4, iar in cele disputate acasa, media este de 3.27.

De partea cealalta, media de goluri marcate in meciurile celor de la Hoffenheim este de 3.3, iar media de goluri marcate in meciurile ce au avot-o ca si oaspete este de 3.4.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 14.03.2021 este: Peste 2.5 goluri in meci la o cota de 1.45.

Leipzig – Frankfurt

Capul de afis al etapei cu numarul 25 din Bundesliga este dat de meciul dintre ocupanta locului 2, Leipzig si ocupanta locului 4, Frankfurt.

Egalul nu avantajeaza niciuna din cele doua echipe, deoarece Leipzig doresete sa continue cursa de urmarire a celor de la Bayern, in timp ce Frankfurt isi simti amenintat locul de Champions League de catre Dortmund si Leverkusen.

Leipzig a marcat in 11 din cele 12 meciuri disputate acasa, avand in acestea o medie de 2 goluri marcate pe meci. Frankfurt a marcat tot in 11 din cele 12 meciuri disputate in deplasare in acest sezon si au si ei tot o medie de 2 goluri marcate in aceste meciuri.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 14.03.2021 este: Ambele echipe marcheaza la o cota de 1.60

Recapitulare selectii Biletul zilei 14.03.2021:

  • Leicester – Sheffield – 1X & Peste 1.5 goluri @1.47
  • AS Monaco – Lille – Peste 1.5 goluri @1.42
  • Stuttgart – Hoffenheim – Peste 2.5 goluri @1.47
  • Leipzig – Frankfurt – Ambele echipe marcheaza @1.60

Cota totala Biletul Zilei 12.03.2021: 4.91

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More