Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 13.03.2021

Biletul Zilei 13.03.2021

de Marian BC
Biletul Zilei 14.07.2021

Biletul Zilei 13.03.2021 ne aduce o selectie de patru pronosticuri din doua competitii, cu o cota totala de 4.23

Borussia Dortmund – Hertha Berlin

Desi s-au calificat in sferturile de finala ale Champions League, Dortmund este in pericol de a nu prinde un loc care sa ii asigure prezenta si anul viitor in cea mai importanta competitie de fotbal, fiind la la 4 puncte distanta de Frankfurt, ocupanta ultimului loc care duce in Champions League.

Hertha Berlin este implicata in lupta la evitarea retrogradarii, asta dupa ce in ultimele 10 etape au inregistrat 7 infrangeri, 2 egaluri si doar o victorie, cea din etapa trecuta.

Dortmund este neinvinsa in ultimele 5 meciuri disputate acasa si toate cele 11 mecuri disputate pe terenul acestora ne-au adus cel putin doua goluri.

Hertha are a doua cea mai slaba aparare din Bundesliga si in ultimele 5 meciuri disputate in deplasare au inregistrat 3 infrangeri si doua egaluri si 9 din cele 12 deplasari ale berlinezilor ne-au adus cel putin doua goluri marcate in meci.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 13.03.2021 este: Dortmund sau egal si peste 1.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.40.

Werder Bremen – Bayern Munchen

Bayern nu mai are voie sa faca pasi gresiti daca vrea ca Leipzig sa ramana in continuare in spatele lor si astazi are un meci greu pe terenul celor de la Werder Bremen care sunt intr-o forma foarte buna, inregistrand doua victorii, doua egaluri si o infrangere in ultimele 5 meciuri disputate pe teren propriu.

De partea cealalta, Bayern vine cu un moral foarte bun dupa victoria cu Borussia Dormund cu 4 -2 dupa ce a fost condusa cu scorul de 2 – 0. Acestia au inregistrat trei victorii si doua infrangeri in ultimele 5 deplasari.

Media de goluri din meciurile in care Bremen a fost gazda este de 2.27, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Bayern a fost oaspete este de 3.41.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 13.03.2021 este: Se marcheaza cel putin un gol in ambele reprize la o cota de 1.39

Wolfsburg – Schalke

Wolfsburg este neinvinsa in cele 11 meciuri disputate pe teren propriu, inregistrand 7 victorii si 4 egaluri, in timp ce Schalke a acumulat doar 4 puncte in cele 11 deplasari, inregistrand 4 egaluri si 7 infrangeri.

Media de goluri marcate de catre Wolfsburg in meciurile de acasa este 1.72 in timp ce Schalke a incasat in meciurile din deplasare, in medie 3.18 goluri pe meci.

Schalke pare o echipa condamnata la retrogradare in acest sezon, asta poate si din cauza numeroaselor absente.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 13.03.2021 este: Wolfsburg marcheaza cel putin 2 goluri la o cota de 1.45

Basel – Luzern

FC Basel pare ca a pierdut lupta la titlu si singurul obiectiv din acest sezon ramane ocuparea unui loc care sa o duca in Europa League in sezonul viitor. In aceeasi lupta este implicata si adversara de astazi care trece printr-o forma foarte buna, inregistrand 3 victorii si 2 egaluri in ultimele 5 paride.

De partea cealalta, Basel are 3 infrangeri si 2 egaluri in ultimele 5 meciuri disputate in campionat.

Basel a marcat cel putin un gol in 9 din cele 12 meciuri disputate acasa, in timp ce Luzern a marcat cel putin un gol in 11 din cele 12 meciuri disputate in deplasare. Totodata, Basel a incasat cel putin un gol in 9 din cele 12 meciuri disputate pe teren propriu, in timp ce Luzern a incasat cel putin un gol in toate meciurile disputate in deplasare.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 13.03.2021 este: Ambele echipe marcheaza la o cota de 1.50

Recapitulare selectii Biletul zilei 13.03.2021:

  • Borussia Dortmund – Hertha Berlin – 1X & Peste 1.5 goluri @1.40
  • Werder Bremen – Bayern Munchen – Gol marcat in ambele reprize @1.39
  • Wolfsburg – Schalke – Wolfsburg peste 1.5 goluri @1.45
  • Basel – Luzern – Ambele echipe marcheaza @1.50

Cota totala Biletul Zilei 12.03.2021: 4.23

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More