Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 09.03.2021

Biletul Zilei 09.03.2021

de Marian BC
Biletul Zilei 14.07.2021

Biletul Zilei 09.03.2021 ne aduce o selectie de patru pronosticuri din UEFA Champions League, Cehia, si Portugalia, la o cota totala de 5.12.

Juventus – Porto

Juve este are doar victoria ca si posibilitate de accedere in sferturile UEFA Champions League.

FC Porto a demonstrat in jocul trecut ca este o echipa buna, dar portughezii au probleme in meciurile disputate in deplasare si pare ca au pierdut si lupta pentru titlu.

Ma astept la un joc inchis pana cand Juventus va marca, mai ales pentru ca Porto nu este obligata sa inscrie, dar daca Juventus va marca rapid, sunt toate sansele sa vedem un meci cu multe goluri.

Totodata, ma astept ca Juventus sa se impuna in acest meci prin valoarea individuala a jucatorilor precum Cristiano Ronaldo.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 09.03.2021 este: Juventus castiga meciul la o cota de 1.45.

Dortmund – Sevilla

Dortmund a deveni o echipa foarte imprevizibila in acest sezon. Etapa trecuta de Bundesliga au reusit „performanta” de a o conduce pe Bayern Munchen cu scorul de 2-0 pentru ca in finala sa piarda cu 4-2.

In cadrul echipei, atacul functioneaza foarte bine, dar apararea este marea problema a nemtilor, din cauza careia primesc tot mai des goluri.

Sevilla este una din specialista cupelor europene, avand un usor regres in campionat, poate si pe fondul meciurilui tur cu Dortmund, totusi ocupand pozitia a patra in La Liga, pozitie ce pare ca usor, usor incepe sa ii fie rezervata.

Ma astept la un meci deschis, cu multe goluri, deoarece Sevilla trebuie sa atace inca din primul minut daca vrea sa se califice, iar despre Dortmund stim foarte bine ca nu este genul acela de echipa care sa se apere in permanent, asta poate si pentru ca apararea nu este punctul ei forte.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 09.03.2021 este: Ambele echipe marcheaza la o cota de 1.50.

Sparta Praga – Pribram

Sparta Praga pare sa fie singura urmaritoare a Slaviei Praga in cursa pentru titlu, fiind la 14 puncte distanta de aceasta, dar avand 2 meciuri mai putin.

Pribram este cea mai slaba echipa intr-un clasament al deplasarilor din Cehia, avand 3 egaluri si 7 infrangeri si pare a fi o echipa condamnata la retrogradare in acest sezon.

Sparta Praga a aratat o forma foarte buna in ultimele 5 etape, inregistrand patru victorii si o infrangere, in timp ce Pribram a inregistrat 2 egaluri si 3 infrangeri.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 09.03.2021 este: Sparta Praga castiga la cel putin 2 goluri diferenta la o cota de 1.57.

Braga – Vitoria Guimaraes

Dupa Sporting Lisabona, Braga este cea de-a doua echipa din campionatul Portugaliei care surprinde placut in aceasta editie de campionat, situandu-se pe pozitia a treia, la un punct in fata Benficai si doua in spatele celor de la FC Porto, dar avand un meci mai putin.

Vitoria Guimaraes ocupa pozitia a sasea, fiind la 6 puncte de locul 5, ultimul ce duce in Europa League.

Braga are 8 victorii, un egal si o infrangere in cele 10 meciuri disputate acasa, si o medie de 2.6 goluri pe meci.

Vitoria Guimaraes are 5 victorii, 4 egaluri si o infrangere in cele 10 meciuri disputate acasa si o medie de doua goluri pe meci.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 09.03.2021 este: Braga sau egal & Peste 1.5 goluri in meci la o cota de 1.50.

Recapitulare selectii Biletul zilei 25.02.2021:

  • Juventus – FC Porto – Juventus castiga @1.45
  • Borussia Dortmund – Sevilla – Ambele echipe marcheaza @1.50
  • Sparta Praga – Pribram – Sparta Praga – 1.5 @1.57
  • Braga – Vitoria Guimaraes – 1X&2+ @1.50

Cota totala Biletul zilei 09.03.2021: 5.12

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More