Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 06.05.2021

Biletul Zilei 06.05.2021

de Marian BC

Biletul Zilei 06.05.2021 este compus din 4 selectii, din 3 competitii diferite, la o cota totala de 4.21.

Silkeborg – Esbjerg

Silkeborg are 11 victorii, 1 egal si o singura infrangere in meciurile disputate in acest sezon pe teren propriu, meciuri in care media de goluri a fost de 31.25 goluri. De partea cealalta, Esbjerg are 9 victorii, un egal si 4 infrangeri in cele 14 partide in care media de goluri marcate este de 2.64.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 06.05.2021 este: Silkeborg sau egal si peste 1.5 goluri in meci la o cota de 1.39.

Hertha Berlin – Freiburg

Hertha Berlin se afla pe pozitia 17 din Bundesliga, pozitie ce o retrogradeaza direct in liga a doua, dar acestia au cu doua meciuri si 3 puncte mai putin decat ocupanta locului 15, loc ce asigura prezenta si in sezonul viitor din Bundesliga.

Valoarea lotului celor de la Hertha o situeaza pe aceasta undeva la mijlocul clasamentului, in nciun caz in zona de retrogradare, lucru care se pare ca a contat si echipa din capitala Germaniei are o singura infrangere in ultimele 5 partide.

De partea cealalta, Freiburg este lipsita de orice grija a retrogradarii, dar si de orice alt obiectiv, fiindu-le foarte greu sa ocupe un loc care sa ii permita partiviparea in competitiile europene.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 06.05.2021 este: Hertha sau egal la o cota de 1.32.

Arsenal – Villarreal

Ultimul loc din finala de la Gdansk, Polonia, se disputa intre aceste doua echipe. In meciul tur castigat de catre cei de la Villarreal cu scorul de 2-1 am avut parte de un meci deschis.

Ma astept ca acelasi lucru sa se intample si in aceasta seara, mai ales ca spre deosebire de partida trecuta, Arsenal este obligata sa atace inca din primul minut.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 06.05.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.47.

AS Roma – Manchester United

Indiscutabil finalista din aceasta semifinala a fost stabilita inca din meciul tur, cand Manchester s-a impus cu scorul de 6-2. AS Roma trebuie sa se concentreze pe meciurile din campionat daca vor ca in sezonul viitor sa participe in Conference League. Totodata, romanii se confrunta cu mari probleme in privinta accidentarilor, avand o lista intreaga de jucatori indisponibili.

Cred ca numeraosele absente din lotul celor de la AS Roma si speranta ca pot intoarce soarta calificarii va duce la un meci in care vom vedea din nou multe goluri marcate.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 06.05.2021 este: Peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.57.

Recapitulare selectii Biletul zilei 06.05.2021:

  • Silkeborg – Esbjerg – 1X & [email protected]
  • Hertha Berlin – Freiburg – 1X @1.32
  • Arsenal – Villarreal – GG sau 3+ @1.47
  • AS Roma – Manchester United – Peste 2.5 goluri @1.57

Cota totala Biletul Zilei 06.05.2021: 4.24

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More