Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 06.04.2021

Biletul Zilei 06.04.2021

de Marian BC
Biletul Zilei 14.07.2021

Biletul Zilei ne aduce patru selectii din trei competitii diferite, printre care si Champions League, la o cota totala de 4.31.

Manchester City – Borussia Dortmund

Principala favorita la castigarea trofeului UEFA Champions league primeste vizita nemtilor de la Borussia Dortmund in prima mansa a sferturilor de finala.

Manchester City a rezolvat problema cuceririi Premier League, avand un avans de 14 puncte fata de principala urmaritoare, marea rivala din oras. Dortmund se afla intr-o cadere libera pe plan intern, unde se afla la 7 puncte in spatele celor de la Frankfurt, ce ocupa ultima pozitie care duce in Champions League in sezonul viitor.

Manchester City are doar doua infrangeri in acest sezon in toate meciurile disputate acasa si medie de goluri marcate in acestea fiind de 3. De partea cealalta, meciurile cu Dortmund oasepete ne-au adus in medie 3.47 goluri.

Ma astept la un meci cu multe goluri si nu cred ca le vom vedea pe toate intr-o singura repriza.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 06.04.2021 este: Gol marcat in ambele reprize la o cota de 1.57.

Real Madrid – Liverpool

In seara aceasta se joaca cel mai atractiv meci al acestei faza a competitiei si poate chiar al intregi competitii, intre echipele cu cele mai multe trofee UEFA Champions League.

Meciurile oficiale din acest sezon ce au avut-o ca si gazda pe Real Madrid au o medie de goluri marcate de 2.78, in timp ce meciurile oficiale din acest sezon ce au avut-o ca si oaspete pe Liverpool ne-au adus in medie 3.39 goluri.

Ma astept la un meci destul de inchis unde Zidanne va aborda o tactica putin mai defensiva pentru a nu primi gol pe teren propriu si isi va dori ca aceasta calificare sa fie transata pe Anfield, nemaifiind un teren atat de dificil in absenta suporterilor.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 06.04.2021 este: Sub 3.5 goluri la o cota de 1.39.

Norwich – Huddersfield

Norwich este la doar cativa pasi de revenirea in Premier League si cu o victorie in aceasta seara se va apropia si mai mult de a-si indeplini obiectivul, in timp ce Huddersfield pare a fi lipsita, dar nu complet, de grijile retrogradarii, fiind la 8 puncte distanta de zona rosie a clasamentului.

Norwich are o singura infrangere pe teren propriu in acest sezon, in etapa a patra, iar media de goluri marcate in meciurile disputate pe terenul acestora este de 1.94. De partea cealalta, Huddersfield are doar 3 victorii in cele 19 meciuri jucate in deplasare in care media de goluri marcate este de 2.63.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 06.04.2021 este: Norwich sau egal si peste 1.5 goluri in meci la o cota de 1.37.

Sigma Olomouc – Slovacko

Astazi se disputa si un meci din prima liga de fotbal din Cehia, unde ocupanda locului trei se deplaseza pe terenul ocupantei locului 9.

Sigma Olomouc este o echipa fara obiectiv in momentul de fata, avand sanse foarte mici sa prinda locul 4 ce asigura o prezenta in Europa League in sezonul viitor. Slovacko isi propune sa joace in cupele europene in sezonul viitor, acestia fiind la o distanta de doar 3 puncte de locul 5 si totodata la o distanta de 5 puncte de locul 2, ce duce in Champions league.

Meciurile ce au avut-o ca si gazda pe Sigma Olomouc au adus in medie 2.66 goluri, in timp ce acelea in care Slovacko a fost oaspete au avut o medie de 3.27 goluri marcate.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 06.04.2021 este: Peste 1.5 goluri in meci la o cota de 1.44.

ecapitulare selectii Biletul zilei 06.04.2021:

  • Manchester City – Borussia Dortmund – Gol marcat in ambele reprize @1.57
  • Real Madrid – Liverpool – Sub 3.5 goluri @1.39
  • Norwich – Huddersfield – 1X & Peste 1.5 goluri @1.37
  • Sigma Olomouc – Slovacko – Peste 1.5 goluri @1.44

Cota totala Biletul Zilei 06.04.2021: 4.31

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More