Acasa Biletul Zilei Biletul Zilei 03.05.2021

Biletul Zilei 03.05.2021

de Marian BC

Biletul Zilei 03.05.2021 ne aduce o selectie de 4 pronosticuri din fotbal, din 4 competitii diferite, la o cota totala de 4.24.

Djurgarden – Malmo

Campionatul Suediei tocmai ce a inceput si astazi se disputa ultimele partide din cadrul etapei a patra. Capul de afis al etapei este clasicul meci disputat intre acestea doua echipe, ce le are ca si protagoniste pe ocupanta locului 4 din editia precedenta si campioana en-titre.

Media de goluri marcate in cele 3 meciuri disputate de Djurgarden este de 2.33, in timp ce media de goluri marcate in cele 3 meciuri ale celor de la Malmo este de 3.33.

Djurgarden a marcat in toate cele trei partide si au primit gol in doar una dintre acestea. De partea cealalta, Malmo a marcat si ea in toate partidele disputate pana in acest moment, dar au si primit gol in toate acestea. In 7 din ultimele 10 partide directe disputate pe terenul celor de la Djurgarden au marcat ambele echipe sau s-au marcat cel putin trei goluri in meci.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 03.05.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.50.

Gaziantep – Sivasspor

Media de goluri marcate in meciurile in care Gaziantep a fost gazda este de 2.83, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care Sivasspor a fost oaspete este de 3.27.

Gaziantep a marcat cel putin un gol in 17 dintre cele 18 partide disputate pe teren propriu si au primit cel putin un gol in 12 dintre acestea. De partea cealalta, Sivasspor a marcat cel putin un gol in 15 din cele 18 partide disputate in deplasare si au primit cel putin un gol in 16 dintre acestea. In toata istoria de 8 meciuri directe intre cele doua echipe, in 7 dintre acestea au marcat ambele echipe sau s-au marcat cel putin 3 goluri in meci.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 03.05.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.53.

Torino – Parma

Media de goluri marcate in meciurile in care Torino a fost gazda este de 3.18, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care in care Parma a fost oasepete este de 3.87.

Torino a marcat cel putin un gol in 12 din cele 16 partide disputate pe teren propriu si au primit cel putin un gol in 13 dintre acestea. De partea cealalta, Parma a marcat cel putin un gol in 13 din cele 16 partide disputate in deplasare si au primit cel putin un gol in absolut toate aceste meciuri.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 03.05.2021 este: Ambele echipe marcheaza sau peste 2.5 goluri marcate in meci la o cota de 1.37.

Burnley – West Ham

media de goluri marcate in meciurile in care Burnley a fost gazda in acest sezon este de 1.93 goluri, in timp ce media de goluri marcate in meciurile in care West Ham a fost oaspete este de 2.87.

Ultimele 5 partide disputate de Burnley au avut minim doua goluri marcate, iar 4 din ultimele 5 partide disputate de West Ham au respectat acest criteriu. Totodata, ultimele 5 partide directe dintre cele doua echipe disputate pe terenul celor de la Burnley ne-au adus peste doua goluri marcate in meci.

Avand in vedere toate aceste aspecte, pronosticul pentru acest meci din cadrul Biletul Zilei 03.05.2021 este: 2-5 goluri marcate in meci la o cota de 1.35.

Recapitulare selectii Biletul zilei 03.05.2021:

  • Djurgarden – Malmo – GG sau [email protected]
  • Gaziantep – Sivasspor – GG sau 3+ @1.53
  • Torino – Parma – GG sau 3+ @1.37
  • Burnley – West Ham – 2-5 goluri @1.35

Cota totala Biletul Zilei 03.05.2021: 4.24

Pentru mai multe pariuri premeci si live, va asteptam pe canalul de Telegram: https://t.me/pariuribetcash

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More