Acasa Biletul Zilei Biletele Zilei 10 Mai 2023 – Tenis Roma

Biletele Zilei 10 Mai 2023 – Tenis Roma

de Cristi

Pentru categoria Biletul Zilei de astazi am pregatitt doua triple de cate 3 meciuri de la baieti la Roma. Datorita bonusului exclusiv de 15% de la LasVegas o sa reusiti sa obtineti cea mai buna cota finala si, ideal, sa bifam ambele triple cu succes!

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de bonusul de 15%?

-–> Intri pe site-ul celor de la Las Vegas -–> Promotii -–> Ponturile zilei -–> cauti biletul „Recomandat de Betcash.ro”, plasezi pariul si vei beneficia automat de bonusul special de 15%

In acest prim bilet, il avem pe Etcheverry, un jucator care joaca foarte bune pe zgura, un expert al acestei suprafete. Consider ca aceasta zgura lenta il va avantaja mai mult si ar trebui sa se impuna fara probleme.

Ruusuovori este mai bun pe zgura decat Humbert si este si mai in forma. I-a luat set si l-a pus la munca serios pe Alcaraz la Madrid, deci nu ma astept sa vad vreo surpriza aici.

Monteiro, din nou, este un zgurist cu mare experienta, iar lui Mannarino nu ii place deloc zgura ca suprafata. In plus de asta, la Roma este si o zgura foarte lenta, iar Mannarino ma astept sa greseasca mult, jocul lui nefiind pretat pentru o zgura atat de lenta.

Biletul Zilei # 2

Pentru al doilea bilet, il avem pe Sebastian Baez jucand cu Varillas. Ambii sunt experimentati pe aceasta suprafata, dar Baez mi se pare mai in forma in acest moment si l-a si invins pe Varillas chiar anul aceasta pe zgura, este superior in meciurile directe.

Arnaldi este un jucator pe val in ultima perioada, are 22 ani si joaca si „acasa”. Forma lui Schwartzman este una groaznica, el abia reusind cate o victorie pe ici pe colo. Chiar daca zgura este suprafata lui preferata si are experienta din plin, cred ca publicul va juca un rol bun astazi si il va impinge pe Matteo catre o victorie.

Wawrinka este un jucator bun pe zgura si cred ca experienta lui isi va spune cuvantul contra lui Ivashka care nu se descurca asa de bine pe suprafete lente precum cea de la Roma.

Betcash.ro va ureaza succes si sa le bifam pe ambele!

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More