Acasa Articole Bilet Bonus Dublu 24 decembrie

Bilet Bonus Dublu 24 decembrie

de Bogdan Ivanovici

Se apropie sfarsitul de an, iar perioada urmatoare va fi marcata de meciuri din Marea Britanie, Turcia, liga a doua din Italia si altele. Incerc un bilet BONUS DUBLU care se intinde de astazi pana pe 27 decembrie, cu meciuri majoritar din Anglia.

Am lasat in imaginile de mai jos fiecare meci de pe bilet, iar in partea dreapta a fiecarei poze este atasat codul pentru Superbet.

Bilet BONUS DUBLU la Superbet

Dupa cum bine stiti, Superbet ne dubleaza castigul daca pe un bilet mizam pe 20 de evenimente. Singura conditie este cota minima pe eveniment – 1.25.

Mai mult decat atat, in cazul in care pe bilet avem minim 25 de evenimente, bonusul creste pana la 150%, cota minima ramanand 1.25.

Bonus de bun venit de 500 de lei

In caz ca alegi sa te inregistrezi la Superbet pentru a paria biletele BONUS DUBLU, trebuie sa stii ca poti beneficia de un bonus de bun venit pentru fiecare din primele trei depuneri.

  1. La prima depunere vei primi un bonus de 50% din suma depusa, maxim 200 de lei
  2. A doua depunere va conta tot cu 50% din valoarea depunerii, bonusul fiind de maxim 200 de lei
  3. Al treilea depozit iti va aduce 100% din valoarea depunerii, dar nu mai mult de 100 de lei

Deschide-ti cont de AICI si vei beneficia de pana la 500 de lei BONUS

BILET BONUS DUBLU
BILET BONUS DUBLU
BILET BONUS DUBLU
BILET BONUS DUBLU

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More