Acasa Ponturi Atalanta vs Napoli – Analiză meci

Atalanta vs Napoli – Analiză meci

de Cristi
atalanta napoli

Astăzi avem un meci foarte interesant în Serie A. Două echipe cu nume în Italia, care se luptă pentru accesul în competiții europene. Atalanta (locul 7) și Napoli (locul 6) se află la egalitate de puncte în acest moment.

Atalanta

Atalanta are un început de an 2021 acceptabil, cu 5 victorii din 9 partide jucate. Hateboer este singurul jucător pe care nu se pot baza gazdele azi.

Chiar dacă nu putem considera că Atalanta are un sezon excelent până acum, trebuie să recunoaștem că aceasta stă foarte bine când vine vorba de atac. A doua cea mai bună ofensivă din Seria A (după Inter), cu atacanți în formă, precum Muriel (13 goluri) and Zapata (8 goluri).

Spre deosebire de adversara de azi, jucătorii au avut parte de odihnă în această săptămână.

Chiar dacă Atalanta are un meci dificil miercuri, împotriva lui Real Madrid, Gasperini a declarat că se vor concentra asupra meciului din această seară, fiind important în lupta pentru competițiile europene. Astfel că ar trebui să vedem aliniat cel mai bun 11 de start.

Napoli

Napoli este echipa căreia nu prea îi plac egalurile. Un singur meci de egalitate în acest sezon, iar în meciurile din deplasare are 6 victorii și 4 înfrângeri (ultimele două fiind înfrângeri acasă la Genoa și Verona).

Oaspeții vin după o deplasare grea la Granada, de unde au plecat cu 2 goluri primite și niciunul marcat.

Mai mult decât atât, Napoli are lotul decimat, mulți jucători importanți fiind indisponibili pentru meciul de azi. Vor lipsi Hirving Lozano (9 goluri), Mertens (4 goluri), Demme (2 goluri), Manolas, Ospina (portar), Petagna (4 goluri) și Hisaj.

Atalanta vs Napoli

Atalanta are tot ce îi trebuie pentru a câștiga cele 3 puncte puse în joc: teren propriu, lotul complet, formă, moral, odihnă. 

Deja i-au învins pe cei de la Napoli în urmă cu zece zile, în Cupa Italiei, scor 3-1, deși au fost prezenți la napoletani și Lozano sau Ospina.

Recomandări

Dacă totul decurge normal, aș fi total surprins să văd un alt rezultat decât o victorie a lui Atalanta. Scoruri posibile 2-1 sau 3-1.

Atalanta @ 1.88 (Betano)

Mai multe pronosticuri pre-meci și live pe grupul de Facebook MegaPariuri și pe canalul de Telegram MegaPariuri.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More