Acasa Articole Armenia – Tara Galilor – Ponturi si Pariuri 18 Noiembrie 2023

Armenia – Tara Galilor – Ponturi si Pariuri 18 Noiembrie 2023

de Edi

Sambata de la ora 16:00 va avea loc meciul dintre Armenia si Tara Galilor pe stadionul Republican Vazgen Sargsyan din Erevan. Pana acum Tara Galilor nu a reusit sa invinga Armenia in trei intalniri. Antrenorul Rob Page si jucatorii sai trebuie sa razbune umilinta din tur, cand au fost invinsi cu 4-2 chiar la Cardiff. Oaspetii sunt la mana lor, doua victorii le-ar asigura calificarea directa, in timp ce gazdele au sanse infime.

Armenia

Armenia este o echipa fara prea mari pretentii, insa rezultatul din tur a uimit pe toata lumea. Lukas Zelarayan a facut un meci de senzatie atunci, bifand doua goluri o pasa degol. Antrenorul Oleksandr Petrakov a dat un nou suflu echipei, echipa descurcandu-se mai bine in aceasta campanie comparativ cu altele.

Tara Galilor

Tara Galilor vine dupa victoria cu Croatia si tinteste al 3-lea Euro consecutiv. Joe Morrell revine dupa suspendare, in timp ce capitanul Aaron Ramsey este accidentat. Au fost multe regrete cand Joe Allen s-a retras dupa Cupa Mondiala, dar Ethan Ampadu, cu aproape 50 de selecții la varsta de 23 de ani, si-a aratat calitatile de lider in stabilirea unei relatii de joc eficiente cu Jordan James, in varsta de 19 ani. Aceasta pereche s-a dovedit a fi castigatoare la ultimul meci, in fata mult laudatului mijloc croat.

Pont Armenia -Tara Galilor

Brennan Johnson este din nou apt pentru Tara Galilor, cu David Brooks, Kieffer Moore și Harry Wilson in lupta, de asemenea, pentru un loc in ceea ce probabil va fi o linie de atac cu trei oameni. In ciuda infrangerii socante de la Cardiff, Țara Galilor ar trebui sa aiba suficient talent și experienta pentru a trece prin acest joc cu trei puncte vitale. Un succes este imperios necesar pentru oaspeti si sunt sigur ca vor razbuna umilinta din tur.

Mai multe pronosticuri pre-meci, live, dar și proiecte inedite vei găsi pe grupul de Facebook Academia de pariuri Betcash și pe canalul de Telegram Betcash. De asemenea, accesați și Biletul Zilei și pagina cu Ponturi pariuri sportive pentru a fi la curent cu cele mai interesante predictii sportive.

Related Articles

Lasa un comentariu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More