Adevărul despre pariurile sportive

Sunt convins că pariurile sportive îți ocupă o mare parte din timpul tău. Pentru că acest site este despre educație în domeniul jocurilor de noroc, vreau să vin în ajutorul tău cu câteva informații care să te facă să te gândești mai bine dacă merită cu adevărat să pariezi.

Așadar, vreau să îți pui următoarele întrebări:

  • De cât timp joc la pariuri sportive? Oare în acești ani am evoluat în vreun mod?
  • Pariez pentru câștig sau doar de distracție?
  • În tot acest timp am avut pierdere sau profit? Cât de mare să fie?
  • Și dacă am avut profit, cam cât de mult câștig pe oră? Aș fi putut să fac altceva în acest timp?

Te rog să dezvolți singur și alte întrebări la care să reflectezi. E important pentru viitorul tău.

După ce ți-ai răspuns, vreau să vin cu unele completări…

Chiar dacă ai 10 ani experiență, nu înseamnă că ai evoluat. Poate că în primul an ai citit mult despre cum se pariază, strategii, sisteme și altele. Dar dacă următorii 9 ani ai repetat tot ce ai făcut în primul an, nu se numește proges.

Dacă pariezi doar de distracție, atunci este în regulă, atâta timp cât nu investești prea mult. Până la urma, mai bine pui un bilet decât să fumezi un pachet de țigări pe zi. Dacă le faci pe ambele, poate te gândești să mai renunți la unul dintre vicii.

De asemenea, degeaba ești profitabil dacă la final de an tragi linie și vezi că, în funcție de cât timp ți-ai dedicat pariurilor sportive, ai un venit de 5 ron/oră. Chiar atât de ieftin este timpul tău liber? Poate că ai fi putut să faci altceva mult mai profitabil sau poată să te relaxezi, ori să te bucuri de familie.

Pot aduce pariurile sportive un venit lunar regulat?

Răspunsul la această întrebare este foarte simplu. NU! Nu că nu poți fi profitabil, ci că venitul nu poate fi regulat. Până la urma sunt jocuri de noroc.

Întotdeauna am fost sincer cu tine și voi fi și de această dată, chiar dacă nu-ți place ceea ce scriu. Cel puțin 95% dintre pariori sunt pierzători. Un procent foarte mic, de sub 5% reușesc să aibă profit. Și nici acela constant, ci calculat pe termen lung.

Mai mult decât atât, acest mic procent de pariori câștigă bani, de regulă, prin alte modalități de pariere și nu prin pariuri clasice ca noi toți (și în niciun caz prin bilete cu multe evenimente). Despre aceste modalități (valuebettting, surebetting, matched betting etc.) vom discuta în articole viitoare și chiar într-un curs scris special pentru cei interesați să-și crească bancă în cel mai sigur mod posibil.

Să revenim… Sub 5% dintre pariori sunt profitabili. Ceea ce înseamnă cel mult 5 persoane din 100. Dacă tu faci parte dintr-un grup de 19 pariori, cel mai probabil niciunul nu este profitabil.

Gândește-te că unii trebuie să piardă pentru ca alții să câștige. Și mai rău este că toți pornim la drum cu un handicap – marja casei de pariuri. Iar pentru ca profesioniștii în domeniu să câștige lunar sume mulțumitoare, trebuie să strângă mai multe sume de bani de la ceilalți. Astfel că balanța ajunge undeva la 95-5, așa cum am menționat.

Te afli printre cei sub 5%?

Majoritatea vor crede că se numără printre cei profitabili. Deși este matematică simplă, cu toții cred că încap în acel procent de 5%. Dar nu este chiar așa deloc.

Întrebarea pe care ar trebui să ți-o adresezi este următoarea: Cu ce mă deosebesc eu de cei 95% care cotizează permanent?

  1. Un prim pas l-ai făcut deja. Ești printre puținii care citesc acest articol și toate informațiile de pe acest website.
  2. Cel mai probabil nu ești nici tipul de persoană care stă cu orele în agențiile stradale și „compune bilete” unul după altul și când ia o pauză mai bagă niște bani și la „bile, câini și virtuale”.
  3. Un pas important pentru a te diferenția de majoritatea ar fi să ții o evidență clară a tuturor pariurilor tale. Poți descărca aici un tabel excel.
  4. De asemenea, ai nevoie de un management al banilor foarte strict. Nu trebuie să mărești miza atunci când pierzi, dar nici când „ești pe val”. Acest lucru trebuie făcut în mod calculat. Dacă reușești să faci 10 ron în fiecare lună, vei face și 10.000 ron/lună. Nu e vorba despre mărime, ci despre constanță și disciplină.
  5. Fii activ în grupurile în care există proiecte interesante sau informații valoroase. Pasivitatea nu te ajută. Participând activ înveți mai mult și mai repede.
  6. Citește cât mai multe despre pariurile sportive, dar și despre probabilități, fluctuația cotelor, înțelegerea meciurilor, etc. Ca în orice domeniu, dacă vrei mai mult, trebuie să îți dezvolți și abilitățile necesare.

Chiar îmi doresc să reflectezi asupra acestor aspecte. Scopul articolului nu a fost acela de a te descuraja, dar vreau să înțelegi adevărul din spatele pariurilor sportive și mai presus de atât, de a îți prioritiza obiectivele în viață. Nu te vei îmbogăți niciodată din pariuri sportive.

goal profits
Încearcă serviciul timp de o săptămână pentru doar £1!

Academia de Pariuri Betcash

Dacă ești cu adevărat interesat, îți recomand să citești articolele educative despre pariurile exchange. Îți vor fi de mare folos dacă ești la început de drum. Exemple practice sunt postate zilnic pe pagina de facebook Academia de Pariuri Exchange.

De asemenea, te aștept în comunitatea pariorilor care urmăresc obținerea de profit, în cadrul grupului Academia de Pariuri Betcash.

Pentru informații suplimentare sau strategii de punere în aplicare a pariurilor exchange, te invit să îmi scrii în secțiunea de contact.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More